laskonka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Článok na skúšku

18:20 wa, vďaka za radu, skúsila som niekoľkokrát, ale výsledok je nulový ... a keďže nemám možnosť napísať ani koment ani odkaz autorovi, tak zatiaľ aspoň takáto info o výsledku odomňa :o))
Pokiaľ ide o počítače, som len bežnou užívateľkou na mieru ušitého softwéru a nevyznám sa veľmi ani v jeho inštalovaní a ani v krokoch, ktoré treba urobiť na to, aby mi program fungoval tak, ako má... A tak, keď sa mi včera po polnoci objavil blog.sk s novým dizajnom, nebol čas príliš sa trápiť skutočnosťou, že blog.sk sa stal súčasťou Pravdy (vlastne toto ma ani tak veľmi netrápilo, keďže sama som kedysi mala úmysel prejsť na čítanejší blog :o)) alebo dizajnom s vianočným motívom v polovici januára s aprílovým počasím. Veľmi rýchlo som zistila, že mi nič nefunguje tak, ako som bola zvyknutá. Resp. mi x vecí nefunguje vôbec. Otvorila som si jeden z posledných článkov na mojom blogu a zistila som, že celý text zmizol. V skutočnosti sa mi tučné biele písmená zmenili na čierne. Takže bez "vysvietenia" si nedokážem prečítať ani žiaden vlastný článok na blogu, ani iné články, uverejnené na blogu s dizajnom, aký mám ja, príp. s dizajnom s tmavším pozadím. Okrem toho nemám možnosť pridávať komentáre, editovať text, ktorý pripravujem na blog (vôbec sa mi nezobrazujú ikony na editáciu), pri otvorení akéhokoľvek článku na ktoromkoľvek blogu sa nezobrazuje nič z ľavej strany - od odkazu autorovi, cez odkazy inam až po témy blogu ... nezobrazuje sa počítadlo ... a ako som už spomenula, nezobrazuje sa okienko na možnosť vloženia komentáru... Možno je chyba v tom, že mám iba obyčajný IE-prehliadač a storočný počítač ... ale doteraz mi blog fungoval v podstate bez problémov. Možno robím niečo zle, možno mám niečo zle nastavené. A keďže mi funguje tlačítko uložiť a preview, zistila som, že celý článok budem mať nalepený v jednom dlhočiznom odseku ... proste mám pocit, že IE-čko je buď odignorované, alebo by som mala niečo "stlačiť", aby som bola kompatibilná ... lenže netuším čo... No idem to skúsiť odpublikovať ... ešte stále tak trochu verím na zázraky, možno sa mi to do večera dá do poriadku :o)) Prosím, vie mi niekto poradiť, prečo mi už blog nefunguje aspoň tak, ako mi fungoval ešte včera o takomto čase?

O živote, citoch, vzťahoch... | stály odkaz

Komentáre

  1. laskonka,tvoj článok vidím :)
    Aj by som rád poradil,ale neviem..a tak verím,že pán kompetentný si to prečíta a poradí.
    publikované: 13.01.2007 15:02:06 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. refresh
    treba stlacit ctr+F5 a stiahne sa Ti novy dizajn. Pravdepodobne ma v cache (vyrovnavacia pamat pocitaca) ulozeny este stary dizajn a IEcko si ho neaktualizovalo.
    publikované: 13.01.2007 17:55:51 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. laskonka
    ja u Teba vidim cely clanok normalne s bielymi pismenkami, tak snad sa to podari aj tebe
    publikované: 13.01.2007 20:09:25 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014