laskonka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pozorujem

... že na blogu sa objavuje ďalší nový trend :o))

     V poslednej dobe sa pomerne často stretám s kratulinkými príspevkami na spôsob: "Napíšte svoj názor na to alebo na ono." Bodka, koniec príspevku. Nanajvýš sa tá istá veta objaví aj v perexe aj v texte. Nie, nejdem nikoho kritizovať, nech si každý píše čo chce a o čom chce...

     Iba mi tak trochu znovu prišlo ľúto za starými dobrými časmi, ktoré nedávno vo svojom príspevku spomínala čertica (aspoň myslím, že to bol jej príspevok). Keď som pred viac než rokom objavila tento blog, priťahovala ma nielen možnosť písania vlastných článkov pre iných. Rada som čítala príspevky ostatných blogerov, ich názory na rôzne témy, situácie, problémy a udalosti, ktoré ich niečím zaujali alebo priťahovali. A o týchto názoroch potom "diskutovali" s ďalšími blogermi a vymieňali si názory v komentároch.

     Aj teraz si s úsmevom spomínam na to, ako ma neraz článok blogera dokázal vyprovokovať k napísaniu vlastného článku na rovnakú tému, pretože vo mne vyvolal priveľa myšlienok na jeden niekoľkoriadkový komentár :o)). To je to, čo mi tu v poslednej dobe dosť chýba. Túto atmosféru mi včera pripomenul článok o fajčení, ktorý napísal dmiba. 

     Verím, že tak ako týždne striedajú týždne, doba strieda dobu, snáď  zase príde čas, keď bude blog opäť živší, rôznorodejší a tak správne blogersky "ukecanejší" :o)).

 


O živote, citoch, vzťahoch... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014