laskonka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ožívam

... a všetkým, ktorým už lezú na nervy akékoľvek jarné slovné spojenia sa ospravedlňujem ... ja proste musím :o))

     Každý, kto ma čo len trošku pozná o mne vie, že som teplomilná kvetinka, ktorú práve uhynutá zima poriadne potrápila. Mám za sebou dva nádherné slniečkové jarné dni a hoci som sa naozaj veľmi bránila písaniu článku na túto tému, nebudem spokojná, kým sa s Vami nepodelím :o)).

     Začalo sa to už včera podvečer. Jedna veľmi milá osôbka ma vytiahla von a ja som jej za to nesmierne vďačná. Prechádzka bez omrznutej tváre či rúk bez rukavíc, len trochu chránená v polorozopnutej vetrovke, bola veľmi príjemným zakončením včerajšieho nádherného kalendárne prvého jarného dňa.

     Dnešný program som si naplánovala tak, aby som si do sýtosti užila pohladenie jarného vánku a slnečné bozky. Vybrala som sa na nákupy. Najskôr som si kúpila topánky, ktoré som si vyhliadla už pred niekoľkými dňami, potom som blúdila trnavským mestom a obzerala som sa po nejakej príjemnej jarnej bunde. Žiadnu som si nakoniec nekúpila ... tak trochu aj preto, že som kúpila niečo iné ... krásny a nie veľmi drahý luster do obývačky. Luster podľa mojich predstáv - tzn., že som žiadnu predstavu nemala. Potrebovala som, aby ma nejaký zaujal natoľko, že na neho neprestanem myslieť, kým si ho nekúpim. Obzerala som sa po takom už dlho, no že ho stretnem práve dnes, to ma naozaj nenapadlo :o)).

     Popoludní sa síce trochu zamračilo, no neodradilo ma to od návštevy knižnice. Chcela som si požičať iba dve knihy, pretože mám doma pripravené na čítanie ďalšie dve. Priniesla som si štyri. Nuž, o zábavu po nociach mám postarané. Nádherný deň som ukončila na balkóne, kde som presadila dve moje izbové zelené ozdoby.

     Toľko moje písmenká na tému prvých jarných dní a (ne)sľubujem, že Vás podobnými výlevmi už nebudem otravovať. Krásny jarný večer všetkým, čo dočítali až potiaľto želá :o)).

 


O živote, citoch, vzťahoch... | stály odkaz

Komentáre

  1. laskonka
    "Potrebovala som, aby ma nejaký zaujal natoľko, že na neho neprestanem myslieť, kým si ho nekúpim." - ja nakupujem tiez velakrat tak, ze nemozem na nieco prestat mysliet, kym to nekupim :))

    v sobotu som aj ja potrapila niekolko (5) zelenych kvetinkovskych izbovych kamaratov, aby som im dopriala lepsie :)

    posledne dni je von tak fantasticky :)
    publikované: 22.03.2006 19:26:06 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nuz
    ty kvetinka, užívaj si ;)
    publikované: 22.03.2006 19:45:52 | autor: mŕtve nebo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014