laskonka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Naozaj prichádza jar - a ja sa znovu začínam tešiť zo života

V poslednej dobe som sa cítila akosi zvláštne. Bola som unavená, nič ma nebavilo, nič sa mi nechcelo. Dokonca ani písať blog, pretože vždy, keď som s niečím začala, vymazala som to s pocitom, že moje táranie aj tak nikoho nezaujíma. Možno nezaujím, ale dnes som sa napriek tomu rozhodla obťažovať Vás ním.

 

     Každé ročné obdobie má svoje čaro. Napriek tomu najviac milujem príchod jari. Zbožňujem toto obdobie, keď ešte stromy nemajú listy, ale ja každé ráno skúmam, či už nejaký neuvidím. A opíjam sa príjemným pocitom, že všetky príjemné teplé dni sú predomnou.

     Ráno sa zobudím na to, že vonku je už svetlo. A je mi fuk, že je ešte len pol šiestej a ja idem do práce až na druhú hodinu poobede. Vstanem, pootvorím vyklápačku na okne, uvarím si kávu, urobím si jeden šunkový toust. Takto "vybavená" sa vraciam späť do postele. Beriem do rúk rozčítanú knihu a vychutnávam si naozaj veľmi príjemné ráno. Síce osamote, ale momentálne to nevnímam ako môj problém.

     Je osem hodín ráno a v posteli ma to už nebaví. Vstanem, zapnem počítač a čítam nové príspevky na blogu. V poslednej dobe len čítam, sem tam napíšem nejaký komentár. Na niečo vlastné som sa v poslednej dobe nezmohla a tak si poviem, že by som sa Vám mohla niekoľkými riadkami pripomenúť  : ).

     Poobede pôjdem do práce pešo a budem si vychutnávať pekný deň.  Napriek tomu, že sú štyri dni voľna, strávim ich v kancelárii. Ale čo už, som na to zvyknutá.

     Želám Vám krásnu šibačku a veľa pozitívnej energie  z príjemných jarných dní.


O živote, citoch, vzťahoch... | stály odkaz

Komentáre

  1. príjemné ráno
    si opísala :)
    publikované: 25.03.2005 09:38:35 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. sviatky jari
    v kancli, nuze to jest na polutovanie. Neda sa nahodou v dnesnej prenosne mobilnej dobe, vziat si kancelariu so sebou?
    publikované: 25.03.2005 10:45:40 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Spirit
    bohužiaľ, zatiaľ nie. Ale trošku sviatkov si užijem cez víkendové dni poobede a v pondelok doobeda. Trávim ich takto už niekoľko rokov a podobne trávim aj Vianoce. Už mi to ani veľmi nevadí.
    publikované: 25.03.2005 11:31:07 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. laskonka
    takmer to vyzera, ze ich tak travis zamerne
    publikované: 25.03.2005 13:18:32 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. tak
    ako si mala doteraz mala "neplodne " dni tak sa stav o co xces ze budes mat "plodne" a napises kopec blogov..a to len vdaka slnku:o)
    publikované: 25.03.2005 13:43:06 | autor: blondie (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Spirit, Blondie
    Spirit - istým spôsobom možno, ale nie je to celkom tak. Trošku zámerne som ochotná robiť sviatky a víkendy a kolegyne mi za to berú poobedné smeny (ako napr. tá dnešná do 22,00 hod.), pretože ich nemám rada. Radšej trávim večery s priateľom (aj keď ani to sa vždy nedarí), ale ísť do roboty na 14,00 hod. a trčať tam skoro do noci ma proste zabíja... Vlastne, teraz ma napadá, že už v januári som vravela mojej nadriadenej, že cez Veľkú noc si beriem dovolenku, pretože sme mali ísť do Čiech. Nakoniec sme neišli, ale keby aj - nedostala by som ju!!!

    Blondie - máš pravdu, ľudia, čo ma poznajú, vravia že ožívam v závislosti od intenzity slnečných lúčov a teploty vzduchu (cca 33 stupňov Celzia zvládam lepšie ako 10). Či sa to odrazí aj na blogu, nesľubujem. Ale urobím, čo bude v mojich silách.

    No, zase som sa úžasne rozpísala a o pol štvrtej vstávam. Ale nevadí, bude pekne, takže všetko zvládnem :))) Idem si ešte prečítať nové príspevky.
    publikované: 25.03.2005 22:52:35 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014