laskonka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čaro magických dní

nespočíva v zaujímavej kombinácii čísiel dátumu, ako napr. 11.11. :o)). Výnimočné chvíle väčšinou nemajú nič spoločné so žiadnymi číslami ... sú iba obyčajným dôsledkom udalostí v našom živote.

     Pred dvomi rokmi bol jedenásty november jeden z najobyčajnejších dní môjho života. Pravdupovediac, nespomínam si už ani približne, čo to bolo za deň ...streda(?) ... možno utorok... Skôr si spomínam na to, že v ten deň som mala v práci voľno a vychutnávala som si cestovanie po čerstvozavedenej infoceste v mojom počítači - teda po internete.

     Možno bolo práve 11 hodín a 11 minút, keď som sa nejakým spôsobom po prvý raz preklikla na blog.sk. A možno bolo už neskoré popoludnie a vonku vládla studená tma. Nepýtajte sa ma, ako sa mi podarilo objaviť túto skvelú stránku plnú zaujímavých a príjemných ľudí ... pamätám si len, že to nejak súviselo so SME-blogom ... a pamätám si autora prvého príspevku, ktorý som na blog.sk čítala. Riešil klasickú tému vzťahov medzi mužom a ženou (po dvoch rokoch ešte stále veľmi preferovanú a pravdepodobne nevyčerpateľnú tému aj mnohých dnešných blogov) a jej autorom bol Snipi.

     Z 11. novembra som pred dvomi rokmi urobila pre mňa magický deň v okamihu, keď som na www.blog.sk založila laskonkin blog ... a po druhý raz  v ten istý deň vo chvíli, keď som oživila laskonku jej prvým článkom. Čo všetko blog pre mňa znamená a čo všetko mi dáva nebudem na tomto mieste spomínať ... vyjadrila som sa k tomu už niekoľkokrát a nielen na mojom blogu.

     Spomeniem niečo iné. Môj druhý rok na blogu bol iný, než bol ten predchádzajúci. Možno nie celkom vhodne by som použila termín, že jednu generáciu blogerov nahradila generácia nová. Obe majú niečo spoločné, každá z nich však obohacuje trochu inak. No priestor na blog.sk ešte zďaleka nie je zaplnený a dve generácie blogerov radi privítajú medzi sebou ďalšie nové tváre. Stačí len málo, trochu ochoty podeliť sa o svoje pocity, myšlienky, názory.

 


O živote, citoch, vzťahoch... | stály odkaz

Komentáre

  1. Snipiho blog
    je vybieleny, ako mnohe zaujimave blogy, co je skoda. Ale nastastie sem predtym, ako zmizol, privabil mnoho ludi :)
    publikované: 11.11.2006 01:33:03 | autor: essence (e-mail, web, autorizovaný)
  2. las, úprimne sa teším z toho, ako pekne si pripomenula...
    svoje druhé výročie na blog.sk a dala mu aj širší než rýdzo osobný rozmer (na ktorý by si mala pravdaže plné právo :))...

    dovolím si mierne zapolemizovať s tvojím vyjadrením, že jednu generáciu blogerov nahradila na blog.sk generácia nová...
    osobne tých generácií vnímam na blog.sk viac. pred tou vašou (laskonka, lulla, siajen, essence, cyberghost, zoll, tuli, DaMage, daimonion ...) bola generácia zakladateľská (wa, dmiba, snipi, jorky, piss ...), po nej prišli tri-štyri ďalšie (anubis, zeixxy, jony, scoria, rock, matko, cvirova, silvia, lucy671, siona, chocapic, mnau, myschka-jorki, hogo, germa, phil, ema, percy0, neskôr teide, balagan, strangegirl, putnik26, india, felician, dominika182, Terreza, malazaba, angie, kiinka, teraz zen, antitalent, rieper, ourlife, mika, TPnetopier, jacen, henka, linki, wercul, yossarian, nikuska15, gothicc, byzoparanoid, wiener, ...)
    dnes začína na blog.sk dominovať najmladšia generácia, no popri nej majú svoje stále miesto aj veretáni zo starších generácií blogerov...
    a tak to má byť, značí to, že blog.sk nezomrel, blog.sk žije :)
    publikované: 11.11.2006 09:14:58 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hm, las, tak som sa zahĺbil do analýzy generácií blog.sk...
    že som zabudol na to najdôležitejšie, zablahoželať ti k tvojmu jubileu za seba a vari i za ostatných tvojich čitateľov, a zaželať ti do ďalších rokov ešte mnoho tvorivých nápadov a uskutočnených počinov a toľko osobného šťastia, koľko len dokážeš uniesť :)
    publikované: 11.11.2006 09:21:12 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  4. laskonka,
    pripájam sa ku gratulantom a kedže mi hogo " ukradol" všetky slová,snáď len,nech si tvoje myšlienky či postrehy nájdu cestu k nám :)

    mimochodom,hogo..nie som narcista,ale rád som si našiel svoje meno medzi spomenutou blogárskou omladinou :)
    publikované: 11.11.2006 10:53:55 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  5. mágia čísel...
    publikované: 11.11.2006 11:11:57 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Aj ja som tu ked sme pri tych vypoctoch
    aj ked medzi omladinu asi uz nepatrim, ale vela uspechov zelam blogerke laskonke a vsetkym
    publikované: 11.11.2006 12:14:41 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. coko, sypem si popol na hlavu, že tvoj nick...
    (a obávam sa, že nie jediný) mi z výčtu blogerov jednotlivých "generácií" vypadol... ;(
    publikované: 11.11.2006 12:31:19 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Zopár písmeniek ku komentárom :o))
    ess - áno, snipiho blog je vybielený už vyše roka, pravdupovediac, bola som "pri tom" a nie je to 2x príjemná spomienka ... ale myslím, že snipiho sa dá stretnúť tak na internete všeobecne, ako aj na stránkach blízkych tomuto blogu :o))

    hogo - vygeneralizoval (či čo si to vlastne urobil :o)) si to geniálne ... vedela som, že tvorbu niektorých blogerov máš dokonale naštudovanú ... ale klobúk dolu pred tvojím ovládaním všetkých ciest aj zákutí na tomto blogu :o))

    Ešte raz hogo - vďaka, ale žiadna pripomienka by sa nekonala, keby si ma včera ráno "nenakopol" :o))
    Mágia čísel - super :o))

    teide - pokiaľ sa na blogu nájde čo len jeden záujemca o moje myšlienky či postrehy, pokúsim sa ich sprostredkovať :o))

    čokomilka - vďaka; je jedno, do ktorej kategórie patríš, každopádne pre nás všetkých si nenahraditeľnou členkou kolektívu blog.sk :o))

    Všetkým ďakujem a želám príjemný večer :o))


    publikované: 11.11.2006 18:53:30 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  9. je dobre
    mat na co spominat
    publikované: 13.11.2006 10:04:37 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. MILUJI
    TE
    publikované: 09.12.2006 10:00:50 | autor: fhole (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. miluji
    miluji te
    publikované: 16.12.2006 14:25:42 | autor: fhole (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014